keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

hihi c:

Empäs oo vähään aikaan kerennyt tai jaksanut postata, anteeksi tämä ! XD Nyt kuitenkin luvassa periaatteessa kolmesta eri aiheesta/tapahtumasta kuvaa ja tekstiä :)

No mennäämpäs vaikka näin aikajärjestyksessä x)

Olin Jujun eeerittäin hyvällä ja loistavalla keikalla 6.4. ja meno oli mahtavaa! Keikan jälkeen ostin jujulta itseltään kaksi levyä :) Oli aivan loistavaa olla yhden mun suosikkiartistin keikalla, ja voin kyllä suositella muillekkin jos vaan jujun musiikki iskee, että kannattaa todellakin mennä keikalle jos on mahdollisuus! :D

Tilailin tossa parisen viikkoa sitten vaatteita, ginasta ja nellystä! :) Tommosta kaikennäköstä kesäkampetta, mm. nuo kahdet ihanat shortsit, jotka oli kylläkin aluksi tilatessani liian isot niin piti sitten palauttaa ja tilata pienemmät :D nuo pienemmät shortsit hain sit tänään ja istuu loistavasti! Noitten vaatteiden (ja huivien) lisäksi tilasin myös parit arskat jajaja ciatén kynsilakkasetin :3 Rahaa meni, mutta oli sen arvostakin!

Tänään kävin sitten Pokella ratsastaan ja oli oikein mukavaa! (toi kuva on mun osalta kauhea, harmi vain XD) Itseasiassa ensimmäinen kerta kun kyseisellä hepalla kentällä ratsastin (aiemmin oon mennyt vain maastossa) :) Huomenna sitten taas heppailua, tosin tällä kertaa Mayla-haflingerin kanssa! Ehkä siitäkin sit kuvaa huomenna!
Tällasta ihqua megapostausta siis tällä kertaa ja tähän loppuun ah niin kaunis (sarkasmi huom XD) kuva minusta XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti